Mingvasevann

Mingvasevann - Cecilie Cottis Østreng | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cecilie Cottis Østreng
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Mingvasevann.pdf
ISBN
6144053271069

BESKRIVELSE

Hvem forøver og hvem foredler oss? Hvor går grensene våre, hvor flytter vi dem, og er det bare tilfeldigheter som avgjør på hvilken side vi ender opp? Mingvasevann er en fortelling om å bli til den du er, om å ønske tilhørighet så sterkt at grensene for moral, integritet og utholdenhet forstrekkes i hemmelighet. Slik hemmeligheter kan vokse seg som hus omkring deg, når redselen for å bli forlatt er bærebjelken i fundamentet ditt.

Dette udefinerbare noe jeg fanger opp som får meg til å ønske å grave litt dypere. Finne meningen.

I tillegg til Cecilies opplesing av dikt fra boka, leste Steinar Opstad og Ida Hegazi Høyer fra sine forfatterskap. Hansen, Thore Løvebrøl og munter snabelmusikk Gyldendal Norsk Forlag Bildebok Barn og ungdom Innkjøpt Solberg, Ingvill Mistesmykket Gyldendal Norsk Forlag Bildebok Barn og ungdom Innkjøpt Øien, Jan-Kåre Havets skrekk Cappelen Damm Bildebok Barn og ungdom Avslått Folkestad, Anna R. Tanntrøbbel Samlaget Bildebok Barn og ungdom Avslått Marienborg, Irene Gratulerer! Bok lyrikk Mingvasevann.

RELATERTE BØKER