Guds barn

Guds barn - Lars Petter Sveen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Petter Sveen
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Guds barn.pdf
ISBN
3838606113983

BESKRIVELSE

Tildelt Nynorsk litteraturpris 2014. Nominert til Kritikerprisen for beste voksenbok, til P2-lytternes romanpris, til Ungdommens kritikerpris og til Natt og Dags Osloprisen."Guds barn" begynner i Betlehem da Jesus ble født og følgjer tida fram til etter hans død. Romanen fortel om kjærleik og vennskap, om tru og håp. Vi møter soldatar og røvarbandar, profetar og disiplar, små barn og spedalske, som alle blir dratt mellom gode og vonde krefter. Dei mange historiene blir til ein vev, der det fantastiske og skremmande, det vesle og det store, går hand i hand. Offiseren Cato tviler på om han gjer rett når han følgjer kong Herodes' ordre. Far til Jakob fryktar at sonen er merkt av det vonde fordi han stammar. Anna leitar etter Andreas, men finn Jesu følgje.Røvaren Nadab prøver å verne om det vesle lyset han ber på. Og Peter får ikkje sove i frykt for kva som ventar dei alle. Mektige krefter kjempar om makta i "Guds barn". Lars Petter Sveen har skrive ein roman utanom det vanlege. Dette er historier ingen har lese før, frå ei verd alle kjenner til.

Till en början hette rörelsen Guds barn, sen Kärlekens familj och nu för tiden kallas den helt enkelt bara Familjen.Det låter både så väldigt trevligt och så väldigt misstänksamt på samma gång. Som barn skal Ricky ha blitt seksuelt misbrukt av lederne i «Guds barn» i USA. I januar skjøt han en av dem - og seg selv.

Han utdyper svaret med at ­Bibelen snakker om Guds barn på to måter: For det første er Gud far til alle barn. Men alle fødes til et liv som fører med seg synd og død, i dåpen skjer det en avgjørende forandring. Guds Menighet har sine egne private skoler begge disse stedene.

RELATERTE BØKER