Forstyrret barn - forstyrret liv

Forstyrret barn - forstyrret liv - Anna Luise Kirkengen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anna Luise Kirkengen
DIMENSJON
3,67 MB
FILNAVN
Forstyrret barn - forstyrret liv.pdf
ISBN
3577882792032

BESKRIVELSE

Anna Luise Kirkengen har vært allmennlege i Oslo i tretti år. Gjennom mange, mange møter med mennesker har hun lært at vond og vanskelig erfaring kan gjøre syk. Spesielt gjelder det for erfaringer som det ikke kan og ikke skal snakkes om. Derfor er hun blitt forsker. I denne boken omtaler hun studier som viser at vond og vanskelig erfaring bidrar til sykdom. Og hun forteller historier som handler om hvordan dette skjer. Boken er tilrettelagt og støttet av Leser søker bok.

Mange barn med autisme har vansker med å sette i gang en ny aktivitet, og gå fra en aktivitet til en annen. "Forstyrret barn - forstyrret liv" av Anna Luise Kirkengen - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Les Forstyrret barn - forstyrret liv boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris I 2007 gav hun ut boka Forstyrret barn - forstyrret liv.

RELATERTE BØKER