Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet

Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet - Gunnar Staalesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Staalesen
DIMENSJON
12,88 MB
FILNAVN
Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet.pdf
ISBN
2275757469884

BESKRIVELSE

7 Fjell-serien nærmer seg sin avslutning, og trådene trekkes tilbake til aller første bok i serien, som kom i 2004: "De dødes dal". Den handlet om det gåtefulle funnet av en død, utenlandsk og ukjent kvinne innerst i Isdalen i Bergen - et fremdeles uløst mysterium. Gunnar Staalesen og Mike Collins hadde et slags svar den gang, men nå får vi vite hva som egentlig skjedde. "Isdalskvinnens hemmelighet" er nest siste bok i serien, og historien avsluttes i 2012 med de aller siste avsløringene og det endelige oppgjøret med de skyldige. I denne og siste bok stifter vi bekjentskap med karakterer fra alle de foregående bøkene, alle er blitt eldre, noen også litt klokere, og det viser seg at kampen mot de gåtefulle bakmennene blir både farlig og i noen tilfeller, ganske dødelig for dem.

Kjøp boken Varg Veum; Isdalskvinnens hemmelighet av Gunnar Staalesen (ISBN 9788271286217) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

2011 (Bodoni Forlag) Død mann sladrer ikke, 7 Fjell nr. 5.

RELATERTE BØKER