Trygge barn

Trygge barn - Kent Hoffman, Glen Cooper, Bert Powell | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kent Hoffman, Glen Cooper, Bert Powell
DIMENSJON
3,70 MB
FILNAVN
Trygge barn.pdf
ISBN
8981570843600

BESKRIVELSE

Føler du på presset om å være den perfekte forelder? Er du redd for å gjøre feil, og lurer du på om du er god nok? I vårt strev etter å gjøre alt riktig risikerer vi å glemme hva barn virkelig trenger for å bli trygge og robuste. Forfatterne hevder i denne boken at trygg tilknytning er den viktigste grunnvollen vi kan gi barna våre, og viser hvordan vi kan utvikle trygg tilknytning gjennom modellen Trygghetssirkelen. Du vil lære mer om: - Hvordan du kan balansere mellom å gi omsorg og å legge til rette for at barnet ditt utforsker verden og blir selvstendig. Hvilke følelsesmessige behov barnet uttrykker gjennom utfordrende atferd. - Hvordan din egen oppvekst påvirker din foreldrestil, og hva du kan gjøre med det. Trygge barn er en praktisk, forskningsbasert og ikke minst klok veiledning til deg som forelder. Og som forfatterne understreker, det er ikke viktig å gjøre alt riktig, «god nok oppdragelse» er god nok, sier de.

Barn trenger god ledelse. Trygge Barn skapes gjennom trygge og ressurssterke foreldre. Mammaer og pappaer er de aller viktigste rollemodellene barna har, de må styrkes og gis best mulig forutsetninger for å lykkes i foreldrerollen! Trygge Barn ønsker å være en god og varm støtte til alle foreldre. Barn som har en lidenskap — om det er dinosaurer eller dans — blir stolte av sin kunnskap på området og har større muligheter for å lykkes på andre områder i livet.

21,680 likes · 759 talking about this. Ønsker du å være en trygg og god voksen for barn og unge? Her får du gode råd og tips! Trygge barn er en praktisk, forskningsbasert og ikke minst klok veiledning til deg som forelder.

RELATERTE BØKER