Brás Cubas' posthume memoarer

Brás Cubas' posthume memoarer - Machado de Assis | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Machado de Assis
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Brás Cubas' posthume memoarer.pdf
ISBN
7723932801349

BESKRIVELSE

"ærlighet er en død manns fremste plikt," skriver fortelleren i Brás Cubas' posthume memoarer. Rikmannen Cubas er død, mener samtidig en av verdenslitteraturens mest levende skikkelser. Hinsides graven utfordrer han leseren til å forholde seg til sitt uheroiske liv. I et tidvis fragmentarisk og lattervekkende, tidvis dypsindig språk blir vi kjent med en mann med stor forfengelighet, halvhjertede politiske ambisjoner og en rad don quijotiskeinnfall.Fra forordet: "Jeg kjenner kun ett eksempel innen den fengslende sjangeren diktet selvbiografi som garanterer for dens ideelle og - slik det viser seg - komiske virkeliggjørelse, og det er mesterverket Memóriaspósthumas de Brás Cubas." Med et forord av Susan Sontag. Joaquim Maria Machado de Assis(1839-1908) levde hele sitt liv i Rio de Janeiro. Han var sønn av en frigitt slave, vokste opp i enkle kår og var langt på vei selvlært. Han arbeidet lenge som journalist og skrev innen de fleste sjangre, men er mest kjent for sin prosa. Blant hans beundrere finner vi Susan Sontag, José Saramago, Salman Rushdie, Woody Allen, Philip Roth og Harold Bloom.

Se flere bøker fra Joaquim Maria Machado de Assis. På kulturbiblioteket finner du begge utgivelsene, Dom Casmurro (1880) og Brás Cubas' posthume memoarer (1889). Slik beskriver Ka Forlag de to romanene: "Ærlighet er en død manns fremste plikt," skriver fortelleren i Brás Cubas' posthume memoarer.

Hinsides graven utfordrer han leseren til å forholde seg til sitt uheroiske liv. ærlighet er en død manns fremste plikt, skriver fortelleren i Brás Cubas' posthume memoarer. Rikmannen Cubas er død, mener samtidig en av verdenslitteraturens mest levende skikkelser.

RELATERTE BØKER