Vikinger i krig

Vikinger i krig - Kim Hjardar, Vegard Vike | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kim Hjardar, Vegard Vike
DIMENSJON
11,60 MB
FILNAVN
Vikinger i krig.pdf
ISBN
3537066368773

BESKRIVELSE

Vikingenes herjinger forente de spanske kongedømmene og stanset Karl den store og frankernes fremrykning i Europa. Overalt der vikingskipene ferdes fulgte enorme lidelser i deres kjølvann, men i møtet mellom kulturene forandres både de europeiske og nordiske samfunnene. Aldri før har vikingtidens krigskunst, våpen og tokter blitt presentert samlet. Denne boken viser frem vikingenes offensive og defensive krigføring, deres våpenteknologi, militære tradisjon og taktikk. Underveis tas leseren med på de omfattende plyndrings- og erobringskampanjene som brakte vikingene helt til de muslimske rikene rundt Kaspihavet i øst, til Bagdad og Jerusalem i sør, til dagens Russland i nord og til indianerne i Amerika i vest. Gjennom detaljerte rekonstruksjoner, illustrasjoner, kart og foto gir Vikinger i krig et levende innblikk i en av de mest spennende epoker i Europas historie.

Bagdad og Jerusalem i sør, til dagens Russland i nord og til. indianerne ... Søker du noen av disse titlene? SPARTACUS FORLAG AS.

Vikingenes utferder tok dem til Kaspihavet i øst og til Jerusalem i sør, til den kjente verdens ytterste rand, Amerika, i vest og inn i de store skogene i Russland i nord. Kjøp Vikinger i krig fra Bokklubber Vikinger i krig! 'De er de skitneste av Guds skapninger. De gjør helt usjenert fra seg og vasker seg aldri etter samleier og heller ikke etter å ha spist.

RELATERTE BØKER