Natti natt

Natti natt - Leslie Patricelli | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leslie Patricelli
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
Natti natt.pdf
ISBN
3028032378222

BESKRIVELSE

Dagen er over. Ha det bra, sola! Hallo, månen! Nå er det leggetid. Bli med Baby på kveldstellet. En søt og morsom natta-bok for de mellom 0 - 3 år. Leslie Patricellis uttrykksfulle baby snakker til selv de aller minste barna. Bøkene om Baby er er en suksess over hele verden. De er nå oversatt til over 30 språk og har totalt solgt i over 4 millioner eksemplarer internasjonalt.

magiske øyeblikkene oppstår. NATT er en av Bergens største nattklubber med to barer, 150 sitteplasser, stort dansegulv, egen lounge, digg musikk og byens beste lyd- og luftkvalitet. Forfatteren med det fantastiske navnet Niklas Natt Och Dag vant med «1793» Svenska Deckarakademins pris for beste debut i Sverige i fjor.

Men begge er forelsket i Thea. Når hun inviterer til hjemme-alene-fest blir vennskapet satt på en stor prøve.

RELATERTE BØKER