Kjærlighet; vakre dikt om det største i livet

Kjærlighet; vakre dikt om det største i livet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,43 MB
FILNAVN
Kjærlighet; vakre dikt om det største i livet.pdf
ISBN
3796195213837

BESKRIVELSE

«Kjærlighet. Vakre dikt om det største i livet» er en moderne og frisk gavebok til alle som leter etter en gave til sin kjære. Med klassiske og moderne tekster av blant andre Henrik Ibsen, William Shakespeare, Leonard Cohen, Vigdis Hjorth, Halldis Moren Vesaas, Stein Mehren, Inger Hagerup, Kolbein Falkeid, Torgeir Rebolledo Pedersen og mange flere. Denne boka er perfekt til bursdag, valentinsdagen, morsdag, farsdag og den ene ettermiddagen du trenger å gi kjæresten litt ekstra oppmerksomhet.

"Kjærlighet er min religion - jeg er villig ... Kjøp Kjærlighet fra Bokklubber «Kjærlighet. Vakre dikt om det største i livet» er en moderne og frisk gavebok til alle som leter etter en gave til sin kjære.

Bare slik kan skolesiden bli bedre! Last opp stil. På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om kjærlighet og mer enn 1200 andre emner ... Så blir de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet.

RELATERTE BØKER