En muslimsk mors kamp

En muslimsk mors kamp - Azra Gilani, Maria Gilani | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Azra Gilani, Maria Gilani
DIMENSJON
8,49 MB
FILNAVN
En muslimsk mors kamp.pdf
ISBN
8909454893494

BESKRIVELSE

Dette er en unik fortelling fra innsiden av det pakistanske miljøet i Norge. Azra Gilani (67) var blant de første arbeidsinnvandrerne som kom til Norge, og forteller nådeløst ærlig om oppturer, nedturer og utfordringer. Hun mener blant annet at nøkkelen til god integrering starter hos kvinnene. Denne boken er både en sterk leseopplevelse samtidig som det er en brannfakkel inn i den norske integreringsdebatten. **Boken du bør lese etter "To søstre"! «Azra Gilanis historie om sitt liv er også en viktig bok om Norges vei til å bli et flerkulturelt samfunn» TERNINGKAST FEM av Marius Wulfsberg i Dagbladet

12.00-14.00 Del 1: En muslimsk mors kamp I 1971 ankom den unge kvinnen Azra Gilani fra Pakistan til Norge som arbeidsinnvandrer. Vi vil høre om hennes møte med det norske storsamfunnet, hennes tilpassing til dette, utviklingen i det samfunnet hun har deltatt aktivt i og hvordan hun har oppdratt […] En muslimsk mors kamp Azra Gilani, Maria Gilani (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall .

september 2016. En muslimsk mors kamp. Denne boken er skrevet av mor og datter, Azra og Maria Gilani.

RELATERTE BØKER