Norske fjell og vidder

Norske fjell og vidder - Per Roger Lauritzen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Roger Lauritzen
DIMENSJON
10,53 MB
FILNAVN
Norske fjell og vidder.pdf
ISBN
5671739720174

BESKRIVELSE

NORSKE FJELL OG VIDDER har vært livsgrunnlaget for mennesker i mer enn 10 000 år. Her inviterer forfatteren til oppdagelsesferd fra sør til nord gjennom Norges mest spektakulære fjellområder, blant annet Jotunheimen, Hardangervidda og Rondane. NORGES NASJONALARV er en serie bøker som presenterer våre viktigste og mest kjente nasjonale ikoner. De enkeltstående bøkene tar for seg betydelige skikkelser innenfor kunst og litteratur, vitenskap, idrett og samfunnsliv, men også landets mange naturperler, samt sentrale historiske epoker og kulturuttrykk. Hver for seg gir bøkene en oppdatert innføring for lesere som vil gjøre seg bedre kjent med et gitt tema. For en fullstendig oversikt over tilgjengelige titler, se www.norges-nasjonalarv.no.

Her er åtte favoritter fra fjell-ekspertene - og tips til deg som vil ut av løypene når det beste av ... NORSKE FJELL OG VIDDER har vært livsgrunnlaget for mennesker i mer enn 10 000 år. Her inviterer forfatteren til oppdagelsesferd fra sør til nord gjennom Norges mest spektakulære fjellområder, blant annet Jotunheimen, Hardangervidda og Rondane. NORSKE FJELL OG VIDDER har vært livsgrunnlaget for mennesker i mer enn 10 000 år.

NORGES NASJONALARV er en serie bøker som presenterer våre viktigste og mest kjente nasjonale ikoner. De enkeltstående bøkene tar for seg ... NORSKE FJELL OG VIDDER har vært livsgrunnlaget for mennesker i mer enn 10 000 år.

RELATERTE BØKER