Fra ord til handling

Fra ord til handling - Dag Kaas, Johan Kaggestad, Hans Trygve Kristiansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Kaas, Johan Kaggestad, Hans Trygve Kristiansen
DIMENSJON
12,72 MB
FILNAVN
Fra ord til handling.pdf
ISBN
3355127980874

BESKRIVELSE

Fra ord til handling viser at det er tilnærmet det samme som skal til for å lykkes uansett arena eller bransje. Dag Kaas, Hans Trygve Kristiansen og Johan Kaggestad kjenner prestasjonstenkning i både idrett og næringsliv bedre enn de fleste, og i denne boka presenterer forfatterne den grunnleggende filosofien bak prestasjonstenkningen i blant annet norsk toppidrett og i næringslivet. Boka handler ikke om overføringsverdier fra idretten til næringslivet, men om hvilke grunnleggende metoder som bør anvendes for å utvikle gode lag og enkeltpersoner. I boka viser de at det er samspillet mellom flere faktorer som påvirker resultatet, og som i sum kan gi et bedre resultat. For eksempel mener forfatterne at en klar ideologi og en etablert treningskultur i seg selv ikke er nok for å utvikle varige prestasjoner. Kommunikative evner, målrettethet, organisatorisk kompetanse og, ikke minst, skaperevne og utviklingsorientering er vesentlige momenter i en prestasjonskultur.Boka gir konkrete tips om hvordan man kan påbegynne og gjennomføre prosesser for å utvikle prestasjonskulturen i den organisasjonen man er en del av. Det fokuseres blant annet på helhetstenkningen, som er så viktig for å skape en god prestasjonskultur.Boka henvender seg til alle som genuint ønsker å utvikle seg positivt, enten som ledere eller som medarbeidere, og som samtidig ønsker å bidra til forbedrede resultater i det "laget" de er en del av.

århundre til å peke på hvor dårlig klodens tilstand er. De neste ti årene må brukes til å fortelle hva vil gjøre annerledes for å skape forbedring. Fra ord til handling - Om Grunnlovens miljøparagraf 112 Redaktører: Beate Sjåfjell og Arild Stubhaug.

Dag Kaas, Hans Trygve Kristiansen og Johan Kaggestad kjenner prestasjonstenkning i både idrett og næringsliv bedre enn de fleste, og i denne boka presenterer forfatterne den grunnleggende … Fra ord til handling Miljøkrav hierarki (Parisavtale, FN Bærekraft, Nasjonale lover og forskrifter, Handlings-og økonomiplan, Kommunedelplan for energi og klima, Miljøstrategi for bygg 2018-2022, Erklært nødsituasjon-klimamål må skjerpes (Bystyret sak 140/19), Energi- og miljøkomiteen la siste hånd på arbeidet med friluftslivsmeldingen torsdag 13. oktober.

RELATERTE BØKER