Den katolske kirkes katekisme

Den katolske kirkes katekisme En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Den katolske kirkes katekisme.pdf
ISBN
1132916439373

BESKRIVELSE

I 1992 utkom Den katolske kirkes katekisme, et verk som har hatt stor betydning for katolikker over hele verden. Boken er hittil oversatt til mer enn femti språk. Deltagerne på Den internasjonale kateketiske kongress i 2002 ga uttrykk for et ønske om å lage et kompendium av katekismen. Arbeidet ble utført av en kardinalkommisjon - påbegynt i 2003 og sluttført i 2005. Boken er en sammenfatning av Den katolske kirkes katekisme. Sammenfatningen utgjør en hjelp til den troende og er samtidig, på grunn av sin kortfattede og allikevel fullstendige fremstilling, en spore til åndelig fordypelse i Kirkens budskap. Foreliggende heftede utgave er innholdsmessig identisk med St. Olav forlags første utgave av kompendiet fra 2007, som er utsolgt fra forlaget.

. oktober overrakte pave Johannes Paul II de troende i hele verden Den Katolske Kirkes Katekisme, som han karakteriserte som «en referansetekst for en katekese som er fornyet ut fra ... Title: Den katolske kirkes katekisme, Author: St Olav Forlag, Name: Den katolske kirkes katekisme, Length: 52 pages, Page: 5, Published: 2014-06-17 Issuu company logo Issuu Den 11.

... - Den katolske kirkes katekisme, nr 1413: Den 11.

RELATERTE BØKER