Daglig bønn

Daglig bønn - Erling Thu | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erling Thu
DIMENSJON
10,31 MB
FILNAVN
Daglig bønn.pdf
ISBN
3647833715230

BESKRIVELSE

De daglige bønnene i denne boken løfter blikket vårt opp fra vår egen hverdag og hjelper oss å finne ro og bli stille for Gud.Denne boken vil hjelpe deg som ønsker et dypere bønneliv og som trenger bønnerytmer i en travel hverdag. Bønnene er enten hentet fra, eller inspirert av, Bibelen. De bibelske bønnene gir oss et mønster og et godt utgangspunkt for egne bønner. Erling Thu er fra Ganddal på Jæren, hvor han vokste opp i bedehusmiljøet. Han har vært forkynner siden 1962. Han var flere år i Sarons Dal, var senere med på å starte Kristent Fellesskap, Bergen Bibelskole og Kristent Nettverk. Han giftet seg med Solveig i 1964. De fikk seks barn og har ti barnebarn. Erling har skrevet flere bøker.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Send meg e-post hvis det kommer oppfølgende kommentarer. Varsle meg om nye innlegg via E-post. Påtroppende daglig leder Eivind Arnevåg i Oase mener det burde være naturlig at man kan få forbønn for sykdom i alle kirker, og etterlyser frimodighet fra den kristne kirke her i landet.

Den rituelle bønnen nevnes som den andre av islams fem søyler. Det betyr at bønnen er en religiøs plikt (fard) som er pålagt alle, kvinner som menn.

RELATERTE BØKER