Arbeidsnorsk

Arbeidsnorsk - Gunnhild Aakervik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnhild Aakervik
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Arbeidsnorsk.pdf
ISBN
6363047302202

BESKRIVELSE

Ei bok for kjøkken og kantine på enkelt nivå med språktrening og praktiske oppgaver. Arbeidsnorsk for kjøkken og kantine er ei bok for et stort og viktig fagfelt. Boka legger opp til å få med seg både norsk og fag mens du er i arbeid eller for å komme raskt inn i arbeidslivet. Del I inneholder stoff på et enkelt nivå med språktrening og praktiske oppgaver. Del II har flere faglige temaer og språket er noe vanskeligere.

Du lærer mer om kjemikalier, utstyr, planlegging og kalkulasjon, service og kundebehandling. Hero Tolk mottar i disse dager svært mange akutte henvendelser via telefonen. Vi ber derfor deg som kunde om å benytte bestillingsportalen for å bestille tolk.

Dette kurset passer for deg som jobber på industrielle kjøkken, og som trenger å styrke dine kunnskaper i norsk. Kurset har fokus på det språket du bruker i arbeidshverdagen i møte med kolleger, kunder og andre. Kantineansatte kurset i arbeidsnorsk: Får brukt sine ressurser bedre.

RELATERTE BØKER