Tro, håp og kjærlighet

Tro, håp og kjærlighet - Augustin | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Augustin
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Tro, håp og kjærlighet.pdf
ISBN
4747927566370

BESKRIVELSE

I vår serie Vitnesbyrd fra kirkefedrene henter vi fram tekster som ble utgitt i det 19-bind store verket Vidnesbyrd fra Kirkefædrene i tidsrommet 1880-1997 på Mallings Bokhandels Forlag. Tro, håp og kjærlighet - En håndbok i kristendom ble skrevet av Augustin like etter år 420 og har fra middelalderen av vært delt opp i 122 avsnitt. Boken er nærmest en liten dogmatikk som beskriver hva som er kjernen i en sann gudsdyrkelse, nemlig tro, håp og kjærlighet. Augustin har hatt enorm betydning for så vel sin samtid som ettertid. Trond Berg Eriksen skriver i boken Det urolige hjertet at"Augustin har i mer enn tusen år hatt en liten, trofast gjeng avordensbrødre som har reklamert for ham. Men nå synes tenkeren Augustin å sprenge sine kirkelige lenker og siteres likehyppig av språkfilosofer, retorikkhistorikere, estetikere og psykologer." Redaktør/oversetter er Dagfinn Stærk.

1 La ikke deres hjerte forferdes! Tro på Gud, og tro på meg! 2 I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, da hadde jeg sagt dere det. Kjærlighet Håp Tro A - Å Til konfirmanten Alder - antall år Morsomme sitater Henrik Ibsen Blomster Voltaire Nils-Fredrik Nielsen Populære sitater Norske ordtak Sitatbilder Varme sitater Ungdom Nye muligheter Inspirerende sitater Inger Hagerup Personlighetstest Selvforvikling.no Berømte sitater Lillebjørn Nilsen Winston Churchill Kjærlighet Vennskap Kloke sitater 10 siste Tro, håp og kjærlighet.

Tro, håp og kjærlighet tre grunnleggende elementer i vår hverdag. Når tro blir til frykt «Men nå blir de stående disse tre: tro, håp og kjærlighet.

RELATERTE BØKER