Nedenunder

Nedenunder - Ingunn Økland, Nils Are Økland | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingunn Økland, Nils Are Økland
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Nedenunder.pdf
ISBN
6874166982174

BESKRIVELSE

Med "Nedenunder" foreligger den første brede norske presentasjonen av det moderne Australia - skrevet av og for nordmenn.Hva er det med Australia? Landet er fremmed og eksotisk, men på en kjent og forståelig måte. Innenfor de glitrende strendene finnes alle typer naturlandskap, fra regnskoger og rød ørken til fjellområder hvor du kan gå på ski. Australia er hjemlandet til kenguruer, koalaer og hundrevis av andre merkelige dyr som ikke finnes andre steder. Landet har også noen av verdens vakreste storbyer, hvor nivået på restauranter, arkitektur og underholdning er førsteklasses. Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor hele 20.000 nordmenn hvert år reiser til den andre siden av kloden for å feriere eller studere.Boka handler om alt fra historie og dyreliv, til samtidsfilm og matkultur. Viktige australske fenomener som gjerne ender opp som pussige notiser i norsk offentlighet, blir satt i perspektiv. "Nedenunder" er en kritisk kjærlighetserklæring fra to som har bodd i landet i flere perioder. Originale fotografier fra den anerkjente australske fotografen Martin Mischkulnig bidrar til å gi boka et sterkt visuelt uttrykk.

Boken ble lansert torsdag 11. september i samarbeid med Vega Forlag.

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Opprinnelseserklæring . Opprinnelseserklæringer som nevnt i tollforskriften § 8-5-11, hvis tekst er vist nedenunder, må utferdiges i samsvar med fotnotene. nedenunder oversettelse i ordboken norsk bokmål - polsk på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER