Kongen din 1-3

Kongen din 1-3 - Odd-Magnus Williamson | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd-Magnus Williamson
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Kongen din 1-3.pdf
ISBN
3268375300958

BESKRIVELSE

Det sosiale nettverket Twitter oversvømmes av fiktive kontoer, men den fiktive profilen som definitivt har fått mest følgere er @KongenDin. Dette er boken basert på twitterfenomenet, tegnet og fortalt av Sindre Goksøyr og Odd-Magnus Williamson. Boken er en årskavalkade over Kong Haralds liv. Vi får observasjoner fra statsråd, eller "fredagsklubben" som han kaller det, til forberedelse av nyttårstale hvor Harald er usikker på om alle vet hvem He-Man er. Vi følger Kongen og Dronningen på reiser gjennom Lillestrøm, som begge synes er bittelitt stygt. Og får reiseskildringer fra London hvor vår ærede konge tror Madame Tussaud museet er en stor "stå-stille" lek. Hva synes egentlig Kongen om å måtte vinke hele 17 mai? Hvilket medlem av kongefamilien er dårligst i vri-8'r? Hvilket land gir de aller dårligste utvekslingsgavene?

Parodiside av kong Harald V. eNDELIG har drømmen min gått i oppfyllelse.! KRonen går videre til HaaKon Magnus og jeg har blitt det 8ende medlemmet av MOnsta X!Øvde lenge med google translate for å lære meg koreansk og gutta så ja når jeg spurte om å få bli med i bandet! Kongen og Grunnloven.

eNDELIG har drømmen min gått i oppfyllelse.! KRonen går videre til HaaKon Magnus og jeg har blitt det 8ende medlemmet av MOnsta X!Øvde lenge med google translate for å lære meg koreansk og gutta så ja når jeg spurte om å få bli med i bandet! Kongen og Grunnloven. Etter Grunnloven er kongens person «hellig», og han kan ikke «lastes, eller anklages».

RELATERTE BØKER