Julies grønne kjøkken

Julies grønne kjøkken - Julie Ilona Balas | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julie Ilona Balas
DIMENSJON
11,71 MB
FILNAVN
Julies grønne kjøkken.pdf
ISBN
2656811940515

BESKRIVELSE

En ny generasjon kokker, matbloggere og andre entusiaster har revolusjonert synet på grønnsaker. Med inspirasjon fra India, Midtøsten og Europa gir matblogger og godt.no-spaltist Julie Ilona Balas deg de beste oppskriftene - enten det er til frokost, lunsj eller middag. På enkelt vis kan du lage chips av grønnkål, hjemmelaget yogurt av kokos, avocadobrownie, chili sin carne og masse andre fargerike og smakfulle retter. Det er sunt, det er miljøvennlig, det er billig - og det er veldig godt.Julies grønne kjøkken er en kokebok som feirer mangfoldet i de grønne rettene. Enten du vil overraske gjestene med bedre tilbehør til søndagssteken, eller vil forsøke noen helt nye og overraskende smakskombinasjoner - dette er boken for alle grønne matentusiaster.Bla i boka

Forfatter Julie Ilona Balas. Forlag Kagge Forlag.

Foto: Anne Valeur Dette er en litt sunnere variant av den klassiske tabbouleh som gjerne lages av couscous eller bulgur. Julies grønne kjøkken kan kjøpes i alle Tanum-butikker, Eldorado og utvalgte Ark-butikker. Men har ikke bokhandleren boken inne så er det bare å be dem om å ta den inn.

RELATERTE BØKER