Gretne, gamle gubber

Gretne, gamle gubber - Finn Bjelke | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Bjelke
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Gretne, gamle gubber.pdf
ISBN
9193290374841

BESKRIVELSE

Humoristisk og treffende om hverdagslivets utfordringerEr du blant dem som gremmes over lavkarbo-mas og musikken i klesbutikker? Tar du deg selv i å sitere din far? Mener du at kaffen har blitt fryktelig dyr? Da er du blitt en gretten gammel gubbe, og dette er boken for deg!Alt blir i grunnen bare verre etter som årene går: festene, musikken, helsen, sexen, trafikken og de tekniske utfordringene i hverdagen. Er det rart man blir en gretten gammel gubbe som klager over alt? Gretnest av alle er Finn Bjelke, og i denne boken legger han ikke fingrene imellom ? til glede for alle godt voksne menn som vil finne både gjenkjennelse, trøst og ikke minst mye å le av.

Forsiden n ... Gretne gamle gubber er en norsk reality-serie som gikk på TVNorge i 2007.Serien handlet om sju eldre menn fra Oslo og Bærum som skulle sette seg inn i dagens ungdomskultur. Den var basert på den britiske serien Grumpy Old Men..

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Jack Lemmon and Walter ... Gretne, gamle gubber Håndbok i surmuling Humoristisk og treffende om hverdagslivets utfordringer . Gretne, gamle gubber ...

RELATERTE BØKER