Gjøre selv!

Gjøre selv! - Elisabeth Gerhardsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Gerhardsen
DIMENSJON
8,43 MB
FILNAVN
Gjøre selv!.pdf
ISBN
7878508907605

BESKRIVELSE

Hva gjør du når barnet vil ha sommerkjole og sandaler midt på vinteren, når butikkturen blir en hylekonsert eller når barnet må begynne forfra hvis han ikke får gjøre alt selv? Trassalderen er en krevende tid med mange små og store konfrontasjoner. Her får du gode råd om hvordan du kan ta kontrollen tilbake og samtidig ivareta barnets følelser og styrke barnets selvbilde. Du får tips om hvordan du kan unngå at konflikter oppstår, hvordan du kan dempe sinne og løse fastlåste situasjoner. Tankevekkende eksempler viser deg hva barnet tenker og hvorfor han reagerer som han gjør. Hovedmålet er at du skal finne måter å takle ungen din på som gjør at hun fortsetter å like seg selv, og samtidig blir likt av andre. Barnepsykolog Elisabeth Gerhardsen skriver klokt og reflekterende om en vanskelig tid for mange foreldre og gir deg nyttige råd som gjør hverdagen bedre for hele familien. Boken inneholder mange case med forslag til løsning. En brukervennlig, morsom og nyttig bok for alle foreldre! Dette er første bok i en ny serie om viktige temaer for småbarnsforeldre.

Dette har du lov til å gjøre selv på eget elektrisk anlegg: Tilkopling/utskifting av topolede plugger til og med 25 A, med og uten jor For selv om du i utgangspunktet kan gjøre det meste av oppussing i huset eller leiligheten på egen hånd, er det en rekke ting du må være obs på hvis du skal pusse opp bad selv. re:member gir deg en innføring i hva du kan gjøre selv, og hva du er nødt til å la håndverkerne ta seg av. Selv om du slipper å søke, er det ditt ansvar for at du bygger i tråd med lovverket og reguleringsplaner.

Forny interiør, hagen eller huset - finn de beste gjør-det-selv tipsene her! Velkommen til Gjør Det Selv. Gjør Det Selv er magasinet for deg som gjerne vil gjøre arbeidet selv.

RELATERTE BØKER