Fridtjov

Fridtjov - Fridtjov Urdal | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fridtjov Urdal
DIMENSJON
12,57 MB
FILNAVN
Fridtjov.pdf
ISBN
5314717056776

BESKRIVELSE

Oppvaksen på 1950- 60-talet er Fridtjov Urdal ein framandkulturell i samfunnet. Han har ei meining om at ting kan ha vore betre før, meir ekte og opphavleg. Berre tøv, sjølvsagt. Det ekte vert skapt heile tida. I «Ord i tide og utide» har han leika med gamle byggjesteinar, endesnudd og nytta dei til noko nytt. Den største heider Å seie sanning og på hine retta det er ei sak for seg men det som meire veg det er å vinne siste ord i tretta.

Boka er ein frodig illustrert og forenkla versjon av den kjende norrøne soga om Fridtjov den frøkne. Soga handlar om Fridtjov frå Sogn og hans kjærleik til Ingebjørg, dotter til kong Bele. Soga om Fridtjov den frøkne er ei av det mest kjende norrøne sogene utanfor Noreg.

Ved sistnevnte teater spilte han bl.a. tittelrollen iWoyzeck av Georg Büchner og hadde regien på Tsjekhovs Onkel Vanja og Fosses Dei døde hundane.

RELATERTE BØKER