Den lange oppturen

Den lange oppturen - Finn Olstad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn Olstad
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Den lange oppturen.pdf
ISBN
6219160412866

BESKRIVELSE

I Den lange oppturen forteller Finn Olstad historien om Norge siden 1945. Han gir oss de viktigste hendelsene og hovedlinjene i den norske samfunnsutviklingen i tiden etter andre verdenskrig. I denne brede fortellingen plasserer han den norske historien i en større europeisk og verdenshistorisk kontekst, fra gjenreisningen av et utarmet og krigsherjet Europa til den akselererende globaliseringen og internasjonale integreringen vi opplever i dag. Den viser hvordan forandringene i denne perioden stort sett kommer utenfra, og hvordan Norge i mange tilfeller har vært som en kasteball for sterkere krefter. Boken trekker sammen store, kompliserte forløp og gir en konsis oversikt over Norges historie de siste 70 årene.

I denne brede fortellingen plasserer han den norske historien i en større europeisk og … Tittelen på Finn Olstad si bok om norsk etterkrigshistorie er «Den lange oppturen». Den minnar meg om mi ungdoms pensumbok «Vekst og velstand».

Bok Farlig fornuft Eva J. Stensrud pdf ... Historisk lunsj: Den lange oppturen.

RELATERTE BØKER