Bli en bedre golfer

Bli en bedre golfer - Henrik Bjørnstad, Fredrik Caspar Kracht | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik Bjørnstad, Fredrik Caspar Kracht
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Bli en bedre golfer.pdf
ISBN
5949548668777

BESKRIVELSE

Henrik Bjørnstad og Fredrik Caspar Kracht hjelper deg til å bli en bedre golfspiller - enten du er nybegynner, scratchspiller eller bare ønsker å forbedre handicapet ditt. Du får tips om alt fra å finne det perfekte grepet og ulike chippeteknikker, til hvordan du skal planlegge hullet eller komme deg ut av en vanskelig lie. Bjørnstad forteller historier om sine mange år som Norges aller beste golfspiller, om livet i PGA Tour og fantastiske øyeblikk på noen av verdens aller beste golfbaner. De to forfatterne beskriver de beste banene i Skandinavia og USA, og de hjelper deg å overkomme det kanskje vanskeligste hinderet på banen - ditt eget hode. De forteller om hvordan Norge ble en golfnasjon, fysisk og mental trening og om hvorfor de er som de er - fullstendig gale etter golf.

januar 2017 22 May 2020 DEN KLASSISKE TRENEREN: Proen holder tradisjonelt nærkontakt med sin elev. Hvor tett oppfølging avhenger ofte av nivået. I en treningsundersøkelse fra Norsk Golf og Toppgolf er norske golfere samspilte i at de må trene mer for å bli bedre.

To av Norges fremste utøvere gir deg tipsene du trenger for å bli en bedre golfer. Henrik Bjørnstad og Fredrik Caspar Kracht hjelper deg til å øke ferdighetene dine - enten du er nybegynner, scratchspiller eller bare ønsker å forbedre handicapet ditt. Selger boka Bli en bedre golfer av Henrik Bjørnstad og Fredrik Caspar Kracht Utgitt av Schibsted forlag, 2013 ISBN 9788251680202 Innbundet 143 sider Pen bok! Nypris 349,- Om boka: "Henrik Bjørnstad og Fredrik Caspar Kracht hjelper deg til å bli en bedre golfspiller - enten du er nybegynner, scratchspiller eller bare ønsker å forbedre handicapet ditt. Ønsker du å laste ned en Bli en bedre golfer-bok? Bra valg! På vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org finner du boken Bli en bedre golfer og andre bøker av forfatteren Henrik Bjørnstad. I denne artikkelen skal vi ta for oss et område i ryggen som kan være en av nøklene for at du skal bli en bedre golfer.

RELATERTE BØKER