Mine første ABC sangkort

Mine første ABC sangkort - Anne-Lise Borgen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Borgen
DIMENSJON
4,81 MB
FILNAVN
Mine første ABC sangkort.pdf
ISBN
5375196178449

BESKRIVELSE

En sanglek av bokstaver. Denne oppfinnelsen fra skaperen av Alfabetika vil gjøre det enkelt for alle med barn rundt seg å introdusere bokstaver. Ved å bruke flere sanser tar barnet til seg bokstavene på en underholdende måte. Hvert kort har en bokstav og et tegn på den ene siden, og et sangvers på den andre. Konseptet er enkelt og kjent fra de populære SingSang-kortene. Trekk et kort, se på bokstaven, gjør tegnet og syng sangen. Bokstavene i "Mine første ABC sangkort" blir sunget til melodien av "Min hatt den har tre kanter". D, det er for due og due er for D Dame, do og drage begynner og på D

100.00 kr 70.00 kr. Sangleken er noe alle kan være med på og ordene er både hverdagslige og utfordrende.

Det blir fiskelek der en fisker ord på F, skattejakt, papirgård og tulletenner. Mine Første ABC Sangkort PDF. 100.00 kr 70.00 kr.

RELATERTE BØKER