Krigen på 200 sider

Krigen på 200 sider - Frank Aarebrot | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Aarebrot
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
Krigen på 200 sider.pdf
ISBN
1555035799370

BESKRIVELSE

Frank Aarebrot gir her en lettfattelig og interessant innføring til annen verdenskrig i Norge. Han trekker linjer til før og etter krigen, men konsentrerer seg i hovedsak om de dramatiske årene fra 1940 til 1945. Her er livfulle skildringer av dagliglivet under krigen, som varemangel og påfølgende matauk og tobakksdyrking på gårdene. Samtidig trekker Aarebrot veksler på sin egen familiehistorie med underfundige anekdoter i lys av krigens hendelser. Krigen på 200 sider er en lærerik og spennende framstilling av vår egen krigshistorie, formidlet med Frank Aarebrots perspektivrike og umiskjennelige tone.

På 200 sider, rikt illustrert, er dette blitt en lettfattelig og interessant innføring til andre verdenskrig, fortalt med Frank Aarebrots umiskjennelige klo. Kjøp Krigen på 200 sider fra Tanum Frank Aarebrot gir her en lettfattelig og interessant innføring til annen verdenskrig i Norge. Han trekker linjer til før og etter krigen, men konsentrerer seg i hovedsak om de dramatiske årene fra 1940 til 1945. 70 år etter krigen er det fortsatt tabubelagte temaer som mange kvier seg for å snakke om.

Fri frakt. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris BØKER Krigen på 200 sider - Norge under annen verdenskrig.

RELATERTE BØKER