Fysisk trening i toppfotball

Fysisk trening i toppfotball En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,73 MB
FILNAVN
Fysisk trening i toppfotball.pdf
ISBN
6609256027938

BESKRIVELSE

Boken ser nærmere på fysisk trening i norsk fotball. Hvor mye trening er nødvendig og hva bør prioriteres? Trening av utholdenhet og styrke er sammenlignet med trening av fotballferdigheter. Forfatterne ønsker med denne boken å bidra til en felles plattform for utvikling og vedlikehold av de fysiske ressursene til fotballspillere i norsk toppfotball.

Forhandlinger i fysisk planlegging . ISBN 9788251915847, 2000, Tor Medalen .

Hvor mye trening er nødvendig og hva bør prioriteres? Den økte vektleggingen av trening av fysiske ressurser de siste årene har ført til større treningsdoser, men det har også skapt en del forvirring. Kjøp 'Fysisk trening i toppfotball' av Jostein Hallén fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788272862144 Fysisk trening.

RELATERTE BØKER