Den første matematikken

Den første matematikken - Camilla Björklund | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Camilla Björklund
DIMENSJON
3,29 MB
FILNAVN
Den første matematikken.pdf
ISBN
1670915851433

BESKRIVELSE

Boka har tydelig forankring i tema matematisk tenkning, tidlig og forebyggende innsats mot matematikkvansker. Boka er lettlest og praksisfortellingene er knyttet til nyere forskning. Boka er aktuell som pensumlitteratur i barnehagelærerutdanningen og som oppdatert faglitteratur i barnehagene.

Magiske trekanter Til å begynne med skal bare de seks første tallkortene brukes. Da blir hovedoppgaven å plassere tallene fra 1 til 6 langs sidene i trekanten (fra trekantmalen), slik at summen er den samme langs hver side av trekanten.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202434205 Leonardo var godt kjent med den arabiske matematikken, og han er blant annet kjent for å ha brakt arabernes algebra til Europa. Han var også den første av de italienske regnemestrene (maestri d'abbaco), som blant annet underviste handelsfolk i regning. Lag god avstand mellom dem.

RELATERTE BØKER