Verdens beste mamma - not

Verdens beste mamma - not - Henriette Steenstrup | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henriette Steenstrup
DIMENSJON
3,8 MB
FILNAVN
Verdens beste mamma - not.pdf
ISBN
6250041151948

BESKRIVELSE

Håndbok for dvaske småbarnsmødre. Er det kunstig å kalle seg for jente etter at man har fått to barn og har farget håret sammenhengende i 15 år og har huslån? Dette og andre spørsmål kåserer skuespiller Henriette Steenstrup rundt i sin Verdens beste mamma . NOT. Her er historier om familiekaos og småbarnsliv, karrieremas, tidsklemme og om å prøve å ta seg godt ut i en hektisk hverdag. Alt med Henriettes skrå blikk på tilværelsen.

Du kan også ramme det inn og sette på hyllen eller henge på veggen. Kortet er dobbelt med teksten ... Hvor mange ganger har jeg ikke fått høre at jeg er verdens beste mamma og bare avfeid det eller i beste fall jattet med? Nå er det på tide at vi tar hyggelige tilbakemeldinger og fine komplimenter fra familie, venner og kolleger på alvor og unner oss oss følelsen av å være verdens beste for dem vi bryr oss aller mest med - også når vi selv synes vi ikke strekker til, skriver Cecilie ... Kopp i keramikk med norsk tekst.

Legg i ønskeliste. KRUS VERDENS BESTE MAMMA.

RELATERTE BØKER