Uforklarlig frisk

Uforklarlig frisk - Kelly A. Turner | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kelly A. Turner
DIMENSJON
6,40 MB
FILNAVN
Uforklarlig frisk.pdf
ISBN
2648844799754

BESKRIVELSE

Fenomenet spontan helbredelse er en kjensgjerning, over hele verden blir mennesker friske mot alle odds. Men hvordan er det egentlig mulig? Ni nøkkelfaktorer er avgjørende, sier forsker og forfatter Kelly A. Turner, basert på undersøkelser av pasienter som er blitt friske mot alle forventninger. Med Uforklarlig frisk peker hun ut veien for alle som ønsker å optimere sine sjanser for helbredelse, og for alle som vil forebygge sykdom. Inspirerende, dramatisk, rørende, forbløffende og ikke minst opplysende om helse og tilfriskning og skattkiste av sannheter om helbredelse!

Kontaktinformasjon Tlf: 62 33 01 33 Epost: [email protected] Uforklarlig frisk (Heftet) av forfatter Kelly A. Turner.

Men hvordan er det egentlig mulig? Ni nøkkelfaktorer er avgjørende, sier forsker og forfatter Kelly A. Denne butikken bygges på Eier du denne butikken? Logg inn her Fenomenet spontan helbredelse er en kjensgjerning, over hele verden blir mennesker friske mot alle odds. Men hvordan er det egentlig mulig? Ni nøkkelfaktorer er avgjørende, sier forsker og forfatter Kelly A.

RELATERTE BØKER