Saltøy og hesteutstyr

Saltøy og hesteutstyr - Sarah Muir | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sarah Muir
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Saltøy og hesteutstyr.pdf
ISBN
3249746795763

BESKRIVELSE

SALTØY OG HESTEUTSTYREn bok om hesteutstyr har ikke tidligere vært gitt ut på norsk. Her kommer den! Her får du god informasjon om alt du trenger av utstyr til ridning, trening og stell av ridehester.Du får kvalifiserte råd om utstyr for sikker håndtering, transport og ridning; dressur, sprang- og westernridning, show, feltritt, tur . og distanseridning. Råd om vedlikehold er også med.Saltøy og hesteutstyr er en omfattende bok og sannsyneligheten for at du vil lære noe nytt er stor, enten du er nybegynner eller gammel i gamet! I tillegg til det være interessant rent faglig, er den fylt av over 450 flotte bilder av utstyr og hester i aksjon.

Boka gir råd om utstyr for sikker handtering, transport, ridning, dressur, sprang- og westernridning, show, feltritt og tur- og distanseridning. Den gir.. Kjøp Saltøy og hesteutstyr fra Bokklubber SALTØY OG HESTEUTSTYR En bok om hesteutstyr har ikke tidligere vært gitt ut på norsk.

Alle priser er halv pris av ny, eller lavere Horse feelings 250 Horse care 100 Hesten i vår tid 200 The horse in art 100 Saltøy og hesteutstyr 100 Hester 100 Hesten i myter og folkekultur 250 Encyclopedia of the ... Saltøy og hesteutstyr Av Sarah Muir, Kit Houghton Forlag Landbruksforl. ISBN 9788252924558 Utgitt 2000, Innbundet.

RELATERTE BØKER