Quizmasterens store spørrebok

Quizmasterens store spørrebok - Per Erik Stribolt-Halvorsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Erik Stribolt-Halvorsen
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Quizmasterens store spørrebok.pdf
ISBN
7100545912167

BESKRIVELSE

Med 6000 spørsmål er denne boken en av de største allmennquizene som er utgitt på norsk.Historie, kultur, underholdning, geografi, sport, naturvitenskap; alle disse emnene er dekket i quizboken og vil gi deg ukevis med moro. Boken er delt inn i 240 runder med 25 spørsmål hver. For å unngå at spesialistene alltid stikker av med seieren, er spørsmålene blandet slik at flere kategorier er med i hver runde. Her kan alle vinne!

Innbinding: Heftet ; Antall sider: 486 ... Quizmasterens store spørrebok 6000 spørsmål. Per Erik Stribolt-Halvorsen.

Spørsmålene er blandet og quizdeltakerne vil derfor ha like muligheter i alle rundene. Boken inneholder kun nye spørsmål og er ikke hentet fra spill eller tidligere utgitte spørrebøker. Kjøp Medisinsk spørrebok for helsefagsstudenter fra Bokklubber Helsefagstudentene får her en utmerket tilleggsressurs til andre læremetoder, og til å repetere kunnskapen innen fagområdene fysiologi, anatomi og cellebiologi.

RELATERTE BØKER