Pingviner

Pingviner - Astrid Skår | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Skår
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
Pingviner.pdf
ISBN
2360035266422

BESKRIVELSE

PingvinerHvorfor er pingviner så populære ? De er fredsommelige, trofaste og sosiale fugler som ikke kan fly. På land går de oppreiste og klossete så de kaller på latteren, men i sjøen svømmer de like elegant som fisk og sel. I denne boka gir Astrid Skår deg et innblikk i pingvinenes spesielle verden, deres utviklingshistorie og levesett.Alle jordklodens arter beskrives i tekst og bilder, og du kan lese om da pingvinene kom til Norge! Med . Pingviner . får du både en samling interessante og underholdende historier og et faglig oppslagsverk.

Steg 2: På kryss og tvers. La oss se hvordan vi kan kontrollere hvordan pingvinen beveger seg.

Se nærmere på koden du har laget. Vi har fortalt pingvinen at den for alltid skal gå og sprette tilbake ved kanten. Pingviner var klima-verstinger Fuglebæsjen produserte så mye lystgass at forskerne ble helt svingstang.

RELATERTE BØKER