Den tredje stemmen

Den tredje stemmen - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Den tredje stemmen.pdf
ISBN
8672213962848

BESKRIVELSE

Den andre boken med Olivia Rönning og Tom Stilton. Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert. Hun har tidligere jobbet på sirkus som levende målskive for en knivkaster. Mordet går hardt inn på en venn av den tidligere politimannen Tom Stilton. De bestemmer seg for å reise til Frankrike for å finne ut hvem som står bak det brutale mordet. Samtidig blir tolltjenestemannen Bengt Sahlmann funnet hengt i sitt eget hjem like utenfor Stockholm. Politiet finner raskt ut at det er snakk om et fingert selvmord. Og at det har noe å gjøre med et stort parti narkotika som tolltjenestemannen har beslaglagt. Olivia Rønning er nabo med Bengt Sahlmann og hans etterlatte datter, og dras ufrivillig inn i etterforskningen. Sporene hun følger, krysser saken til Tom Stilton, og de slår seg sammen om etterforskningen. Det blir snart klart for dem at de står overfor mektige og farlige kriminelle.

Hennes perspektiv ligger på et annet nivå enn klagene om antall stemmer på kandidater fra makteliten. Den tredje stemmen Del på Facebook Del på Twitter Del på Google Plus Tips en venn på e-post Din handlekurv Kjøp Den tredje stemmen fra Tanum Spennende og psykologisk underholdning! Marseille. En blind kvinne blir funnet drept og partert.

Jaerik 11 Februar 2020. Elisabeth 15 Juli 2019.

RELATERTE BØKER