Vertinnen

Vertinnen - Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Fjodor Mikhajlovitsj Dostojevskij
DIMENSJON
11,4 MB
FILNAVN
Vertinnen.pdf
ISBN
1515414564038

BESKRIVELSE

Fortellingen er basert på det gamle eventyrnotivet om gutten som reiser ut for å befri prinsessen fra fangenskap hos trollet. Men i motsetning til heltene i eventyrene, som vanligvis klarer å redde prinsessen, mister den unge Ordynov i 'Vertinnen' sin Katarina for alltid. Hun er tatt til fange av den demoniske Murin, som har gjort henne delaktig i sine forbrytelser. Han vet å spille på hennes dårlige samvittighet, og hun makter ikke å rive seg løs fra ham, selv når Ordynov kommer henne til unnsetning.

Sportsinteresserte Carl XVI Gustaf av Sverige var på plass, og den vakre OL-vertinnen Silvia Renate Sommerlath hadde fått oppdraget med å ta hånd om den svenske kronprinsen. Tigging: Verten, vertinnen, kongen, keiseren og prinsen. NRKs Brennpunkt-dokumentar "Lykkelandet" om hvordan rumenere styrer tigger- og prostitusjonsmarkedet i Bergen burde ikke overraske noen.

H andlingen har i den norske versjonen blitt forflyttet fra Bath til Oslo.Episoden ble sendt på NRK Fjernsynet 1. desember 1973. Vertinnen; Tillatt for alle; 17 min; Etter en novelle av Roald Dahl, dramatisert av Bob Williams.

RELATERTE BØKER