Skjellsankerne

Skjellsankerne - Rosamunde Pilcher | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rosamunde Pilcher
DIMENSJON
11,52 MB
FILNAVN
Skjellsankerne.pdf
ISBN
9329871628215

BESKRIVELSE

Penelope Keeling ser frem til å nyte tilværelsen som pensjonist ved de idylliske strendene i Cornwall. Men grådighet og misunnelse begynner å forgifte atmosfæren i familien hennes. Penelopes kjæreste eie - maleriet Skjellsankerne viser seg plutselig å være verdt en formue. Ved utsikten til en stor arv, vender de tre barna hennes seg mot hverandre. Penelope forstår ikke at Nancy, Noel og Olivia holder på å ødelegge hverandre, før det kanskje er for sent. Men da handler hun uten å nøle, og kaster seg inn i kampen for å redde familien hun elsker - og seg selv. "Nydelig gjort. Når du lukker denne boken er det med en følelse av sorg over at det ikke er mer." Boston Herald

Penelopes kjæreste eie - maleriet Skjellsankerne viser seg plutselig å være verdt en formue. Penelope Keeling ser frem til å nyte tilværelsen som pensjonist ved de idylliske strendene i Cornwall. Men grådighet og misunnelse begynner å forgifte atmosfæren i familien hennes.

Men da handler hun uten å nøle ... SKJELLSANKERNE var den første av Rosamunde Pilchers romantiske romaner, som alle har rørt mangt et hjerte rundt om i verden. Romanen solgte i over fem millioner eksemplarer, og gjorde den 63 år gamle tidligere sekretæren Pilcher til en av samtidens mest leste skjønnlitterære forfattere.

RELATERTE BØKER