Se meg

Se meg - Nicholas Sparks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicholas Sparks
DIMENSJON
6,73 MB
FILNAVN
Se meg.pdf
ISBN
4047416177572

BESKRIVELSE

Colin Hancock setter alt inn på å bestå lærereksamen og å unngå alle steder og personer som har hatt negativ innflytelse på ham. Det siste han er ute etter, er et seriøst forhold. Men når han en regntung kveld tilfeldigvis møter Maria Sanchez, blir livet snudd på hodet. Og når den hardtarbeidende advokaten Maria møter Colin, begynner hun å stille spørsmål ved alle fremtidsplaner - og hva som skal til for å bli lykkelig. Før paret har en sjanse til å tenke på en felles framtid, kommer imidlertid mørke hendelser fra Marias fortid til overflaten. Og etter hvert som trusler om vold truer tilværelsen hennes, blir hun og Colin presset til bristepunktet.

Jeg trenger ikke nødvendigvis å snakke om det hele tiden, men akkurat nå føler jeg meg tryggest sammen med mennesker ... SE HELE MEG er et nettbasert læringsprogram med 112 videoklipp. Læringsprogrammet består av 8 hovedemner Alle hovedemnene har flere ulike underemner (#) med tilhørende tekstmateriale.

Det siste han er ute etter, er et seriøst forhold. Men når han en regntung kveld tilfeldigvis møter Maria Sanchez, blir livet snudd på hodet. Velkommen! Når en i familien har eller får epilepsi, involverer dette hele familien.

RELATERTE BØKER