Omvei til lykken

Omvei til lykken - Ellinor Rafaelsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellinor Rafaelsen
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Omvei til lykken.pdf
ISBN
9551380792547

BESKRIVELSE

Amanda får sjokk når hun får vite at Espen og resten av jaktlaget ikke har kommet hjem. Hun tar likevel med seg Charlotte og blir med Elna ned til havna for å vente sammen med de andre. Det ble verre enn hun hadde trodd å komme ned til den store hallen der flere mennesker, ikke bare ansatte i Air Greenland, men også utenforstående og fremmede, hadde samlet seg. Ryktene om det savnede sjøflyet hadde bredt seg fort i den lille byen, og mange hadde kommet for å høre nytt og for å vise sin deltakelse overfor de pårørende.

Dei har nådd eit stort publikum gjennom omsetting til mange språk og i nyare tid også gjennom film og TV-seriar. Tango sjalusi (Heftet) av forfatter Ellinor Rafaelsen. Pris kr 100 (spar kr 14).

Wish. Djevlekløften Margit Sandemo ... Omvei til lykken.

RELATERTE BØKER