Forrådte testamenter

Forrådte testamenter - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Forrådte testamenter.pdf
ISBN
1451159183951

BESKRIVELSE

I essaysamlingen Forrådte testamenter videreutvikler Milan Kundera sine synspunkter om den europeiske romanen. Han beskriver romanens humoristiske ånd, dens spesielle slektskap med musikken, og dens eksistensielle visdom.Kundera undersøker erindringen som glemselens form, indiskresjonen som vanen og regelen, og vår omgang med avdødes vilje. Forfatteren dokumenterer hvordan vi har forrådt de kunstneriske testamentene til sentrale skikkelser som Bach og Beethoven, Stravinski og Janácek, Rabelais og Cervantes, Flaubert og Joyce, Musil og Hemingway, Kafka og Rushdie.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede romaner, essays og noveller på norsk, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Kjell Olaf Jensen.

Vi har i Norge ikke et sentralt og komplett testamentsregister, slik det er i enkelte andre land, men vi har noe som ligner. Dersom du ønsker å tilbakekalle testamentet ditt, kan du følge de samme formkravene som gjelder ved opprettelse av testamenter. Dette er også nødvendig hvis du ønsker å endre innholdet i testamentet. 1993.

1994), hvor han behandler mye av det samme materialet som Forhenget. For dem som kjenner Kundera byr ikke lesningen på overraskelser. Tretten av disse brevene knyttes til Paulus, selv om det ikke er sikkert at han skrev alle.

RELATERTE BØKER