Faste rammer

Faste rammer - Halvard Hølleland | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Halvard Hølleland
DIMENSJON
3,59 MB
FILNAVN
Faste rammer.pdf
ISBN
3914253202558

BESKRIVELSE

Sterk, klok og tankevekkende romandebut om å leve livet i skyggen av en uvisshet: Jan Otto Smiths far døde av en uhelbredelig og langsomt snikende sykdom som ødela ham fysisk og mentalt. Det er 50 prosent sjanse for at Jan Otto vil lide samme skjebne. Han har valgt å leve livet alene, og som om han kommer til å bli syk. Hele tilværelsen preges av strenge rutiner og rigide strukturer. Så møter han en kvinne, og det finnes plutselig en åpning til noe annet. På kort tid må han bestemme seg for om han skal holde fast ved de trygge rammene, eller ta sitt livs største sjanse. En enkel gentest kan gi ham visshet. Tør han vite svaret?

Unsurprisingly, this list is filled with extreme metal drummers. In the black metal realm... World's Fastest Drummer Finals.

eventyrteatret. From the Album Kongen Og Tiggertøsen.

RELATERTE BØKER