Fargene forteller

Fargene forteller - Tove Steinbo | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Steinbo
DIMENSJON
12,54 MB
FILNAVN
Fargene forteller.pdf
ISBN
1924088488047

BESKRIVELSE

Denne boka er ikke for spesielt interesserte, men for alle!Den har som målsetting å bevisstgjøre deg på betydningen av farger, hva lys og farger gjør med alt levende, hvilke signaler fargene sender ut, hvorfor de gjør oss glade eller triste, hvordan de får oss til å føle oss vel eller uvel.Symbolsk er fargene brukt forskjellig i ulike kulturer og til ulike tider, men fargenes egenskaper og påvirkningskraft ligger fast. Vår bevissthet styres i stor utstrekning av dem, og påvirker mange av våre valg, fordi vi oppfatter farger før form. Fargepsykologi er vitenskapen om hvordan det skjer.Fargene forteller er en spennende bok som gir leseren et interessant innblikk i fargenes verden. Det følger også med en liten arbeidsbok, der man kan analysere sin egen fargetype.

Temaet på denne siden vil være farger. Som guide vil jeg presentere deg for mange ulike temaer: Interiør, klær, design, mat, natur og mennesketyper m.m. Fargene forteller - om fargenes betydning - symbolsk, psykologisk og estetisk 399,00 kr.

Det kanskje mest spennende er at forskjellige mennesketyper reagerer ulikt på farg... Fargene Forteller ". 216 liker dette.

RELATERTE BØKER