Blom fiskeoppdrett

Blom fiskeoppdrett - Ola Honningdal Grytten | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ola Honningdal Grytten
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
Blom fiskeoppdrett.pdf
ISBN
9223187836741

BESKRIVELSE

Dette er historien om familiebedriften Blom Fiskeoppdrett. Fra etableringen i 1971 og i en mannsalder var selskapets grunnlegger, Andreas Blom, en av en av de mest sentrale aktørene i norsk oppdrettsnæring. Blom var på mange måter en typisk representant for oppdrettspionerene, han hadde lekmannsbakgrunn og bygde virksomheten på entreprenørskap, nøysomhet og arbeidsomhet. Blom Fiskeoppdrett og Blom-gruppen er i dag en betydelig aktør innen den norske havbruksnæringen. I motsetning til de fleste oppdrettsselskapene som ble etablert i næringens tidlige fase i Norge, består Blom Fiskeoppdrett den dag i dag som en familiebedrift. Selv om mye har endret seg i bransjen i løpet av selskapets knapt femti år lange historie, er grunnverdiene de samme i dag som de var i Andreas Bloms tid. Ola Honningdal Grytten (f.1964) er professor i økonomisk historie ved Norges Handelshøyskole og spesialrådgiver i Norges Bank.

Coast har hovudkontor i Måløy, samt salgskontor i Bergen, Boston og Australia. Sentrale EU land sam Frankrike, England, Tyskland, Spania m.m er sentrale kjøparar, men også land som Russland, Japan, Israel og USA er sentrale marknader. Blom Fiskeoppdrett AS fra , Vestland.

Blom forteller at det nye landanlegg vil være et supplement til selskapets andre konsesjoner. Blom Fiskeoppdrett AS er en familieeid oppdrettsbedrift som har oppdrettsanlegg i Øygarden, Meland, Lindås, Radøy, Austrheim og Masfjorden kommuner. Bedriften har 8 matfiskkonsesjoner for laks og ørret.

RELATERTE BØKER