Naturens skjønnhet

Naturens skjønnhet - Knut-Willy Sæther | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut-Willy Sæther
DIMENSJON
3,35 MB
FILNAVN
Naturens skjønnhet.pdf
ISBN
7744718789394

BESKRIVELSE

Naturens skjønnhet berører oss. Hvorfor opplever vi naturen som vakker? Skyldes det bestemte kvaliteter i naturen selv? Eller er naturens skjønnhet en følelse som oppstår i oss når vi betrakter den?Boken Naturens skjønnhet er en religionsfilosofisk reise i naturens skjønnhet. Med på reisen er den amerikanske teologen Alejandro García-Rivera og hans forståelse av naturens skjønnhet. Sammen med naturens skjønnhet analyseres andre estetiske opplevelser av naturen, blant annet det sublime og menneskers undring. Boken viser at disse henger nøye sammen. Opplevelsene av skjønnhet, det sublime og undringen i naturen bidrar samlet sett til en mer dyptgående og fruktbar samtale mellom estetikk, teologi og naturvitenskap.

Det er veldig lite vi som mennesker kan gjøre for å forandre på denne utrolige skjønnheten. Det bildet jeg liker best, er ... Joda, naturens skjønnhet berører oss heldigvis fortsatt, men vi evner likevel i altfor liten grad både å definere den og ta vare på den.

Guds storhet gjør meg så enormt TAKKNEMLIG! Hvilket skaperverk. Hvilken kunstner som har designet dette mesterverket.

RELATERTE BØKER