Et norsk hus

Et norsk hus - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
8,40 MB
FILNAVN
Et norsk hus.pdf
ISBN
6057890030335

BESKRIVELSE

Vigdis Hjorth er tildelt Aschehougprisen 2015 for sitt forfatterskap.Vinner av Dobloug-prisen 2015. Alma er glad i det gamle tømmerhuset sitt med tomten som strekker seg opp mot skogen. Det er et ganske velstående nabolag, og hun er skilt, med voksne barn, og jobber som tekstilkunstner. For å overleve kreerer hun faner for korps og fagforeninger, og leier ut en del av huset. Nå flytter et ungt polsk par inn.

Vi har boliger og kontorbygg, driftsbygninger for landbruket med husdyr- og ... Om Norske Hus; Personvern; Skjul filter Vis filter. Faro Moderne.

Vinduene er oftest hvite og har gjerne løse sprosser i pvc. Boligbebyggelse i Rauli sør, oppført rundt 2000. Som eier av et Systemhus vil du til enhver tid føle at du blir tatt vare på.

RELATERTE BØKER