Sjette avdeling

Sjette avdeling - Anton Tsjekhov | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anton Tsjekhov
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Sjette avdeling.pdf
ISBN
4037195730025

BESKRIVELSE

Sinnsykeavdelingen ved et sykehus i tsartidens Russland er en stinkende brakke, fylt av menneskelig elendighet og fornedrelse. Her møter doktor Ragin den innlagte pasienten Gromov, en kultivert mann som lider av forfølgelsesvanvidd. I lange samtaler forsøker Ragin å overbevise pasienten om at tapet av ytre frihet ikke betyr noe, så lenge man har en følelse av indre frihet. Samtalene blir skjebnesvangre, og legen må under tragiske omstendigheter innse at han tar feil.

Tsjekhovs budskap er at man må kjempe mot virkeligheten, ikke passivt akseptere den. Sjette avdeling er kort roman, eventuelt en lang fortelling. Før Tsjekhov slo gjennom med sine kjente skuespill skrev han for det meste korte, satiriske noveller.

Og denne forfatteren skuffer aldri! sjette (bokmål/riksmål/nynorsk) Ordenstall til seks. Forkortelser .

RELATERTE BØKER