Opprinnelsen til (nesten) alt

Opprinnelsen til (nesten) alt - Graham Lawton | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Lawton
DIMENSJON
9,65 MB
FILNAVN
Opprinnelsen til (nesten) alt.pdf
ISBN
3866644509923

BESKRIVELSE

Se verden i nye, lettfattelige og fascinerende sammenhenger. Dette er en praktfull og gjennomillustrert faktabok for nysgjerrige og vitebegjærlige i alle aldre. Boken er skrevet av redaksjonen i New Scientist, illustrert av grafikkredaktør i NY Times og Stephen Hawking har skrevet forordet.New Scientist er et populært vitenskapsmagasin med over fem millioner lesere verden over! Nå har de samlet sine beste krefter for å forklare oss Opprinnelsen til (nesten) alt! Hvor kommer vi fra, hvorfor er vi her og nøyaktig hvor er det egentlig vi skal? Enten det handler om det monumentale eller det mikroskopiske, er vitenskapen full av forbløffende og forunderlige oppdagelser og fantastiske historier.Visste du for eksempel at Månen ble skapt da en annen planet kolliderte med Jorden? At sex ble utviklet selv om det var unødvendig for reproduksjonen? Her finner du kart over meteornedfall, en tegneserie om kvantemekanikk, en oversikt over verdens eldste drinker, toalettpapirets historie og mye mer.

men det var først da den engelske kjemikeren Gavin Crooks og den amerikanske kjemikeren Christopher Jarzynski for nesten 20 år siden fikk satt entropiproduksjon og irreversibilitet i en mere stringent ... Opprinnelsen til (nesten) alt book. Read 30 reviews from the world's largest community for readers.

Gjelder all norsk pocket under 200,-, utgitt før 2020. Dette eksperimentet kan vise opprinnelsen til alt liv. ...

RELATERTE BØKER