Hundre tusen timer

Hundre tusen timer - Gro Dahle | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Dahle
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Hundre tusen timer.pdf
ISBN
9457585344115

BESKRIVELSE

Gro Dahle hadde dobbelt jubileum i 2012. Hun feiret 25 år som forfatter, og 15. mai fylte hun 50 år. I den anledning ble det lansert en ny utgave av diktklassikeren Hundre tusen timer fra 1996. Samlingen har et nyskrevet etterord av Steinar Opstad, og en CD der forfatteren selv leser hele samlingen. Gro Dahle er en av samtidspoesiens mest sentrale lyrikere. Hun debuterte med Audiens i 1987, og har utgitt i alt syv diktsamlinger. Hun skriver i mange sjangre, for både barn og voksne, og har vunnet en rekke litterære priser. Hun er kjent for sine poetiske barnebøker om temaer som ellers vies liten plass. I 2006 kom hennes første voksenroman, Huset i snøen. Gro Dahle er også en høyt skattet litterær konsulent og foredragsholder.Hundre tusen timer er en diktsamling om familien, og spesielt om mødre og døtre.

Høre deg hvine et griseskrik gjennom stein. En tang med to elektroder som jeg presser mot hodet ditt.

Samlingen har et nyskrevet etterord av Steinar Opstad, og en CD der forfatteren selv leser hele samlingen. Kjøp Hundre tusen timer fra Cappelendamm Gro Dahle fyller 50 år i mai, og har også 25-årsjubileum som forfatter i år. Hun debuterte med diktsamlingen AUDIENS i 1987, og har satt sitt sterke preg på norsk litteratur med barnebøker, diktsamlinger, romaner og noveller. Hundre tusen timer Jeg skal slakte deg.

RELATERTE BØKER