Bondegården

Bondegården - Katja Reider | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katja Reider
DIMENSJON
11,7 MB
FILNAVN
Bondegården.pdf
ISBN
6549116914052

BESKRIVELSE

Bli med på en spennende reise inn i en verden av kunnskap. Hva skjer i barnehagen og på bondegården? Hvordan håndterer man skiftende følelser? Og hvordan er det egentlig å få en ny baby i huset? Smarte små-serien er en faktaserie som tar barnas spørsmål på alvor. Smarte, små oppdagere fortjener smarte svar! I denne kvalitetsserien blandes læring med lek.Morsomme oppgaver og klaffer gjør det ekstra spennende å utforske boken. Inneholder fargerike illustrasjoner.

De skiftende følelsene vises med bilder og få ord, og er fine for samtale. Nordre Lindeberg gård er en besøksgård som er åpen for alle. Vi ønsker å formidle kunnskap om de vanligste husdyrene i norsk landbruk, og har et... På den store Playmobil-bondegården har dyrene enda mer plass.

En dekorativ og lærerik plakat for de aller minste. Trykket på tykt halvblankt papir.

RELATERTE BØKER