Ole Brumm

Ole Brumm - MILNE, A.A. Milne | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
MILNE, A.A. Milne
DIMENSJON
10,44 MB
FILNAVN
Ole Brumm.pdf
ISBN
6913816016186

BESKRIVELSE

Fortellingene som gjorde Ole Brumm til verdens mest populære bjørnEventyrene om den filosofiske bjørnen med Bare Liten Forstand finner sted i Hundremeterskogen. Les om da Brumm gikk på besøk, da Nøff møtte Heffalompen, og ikke å forglemme da Tussi mistet halen sin, og Brumm fant den! Fortellingene er fulle av visdom og humor, og så enkle at selv ganske små barn følger spent med.A.A. Milne skrev i alt to bøker om Ole Brumm til sin sønn, Christopher Robin. Handlingen er lagt til skogen like ved der de bodde. Alle figurene er skapt etter modell av lekedyr i Christopher Robins barneværelse, og Ole Brumm var den teddybjørnen Christopher Robin fikk på ettårsdagen sin. Milnes Hundremeterskog står der den dag i dag, og Christopher Robins etter hvert ganske medtatte tøydyrvenner er på museum i Amerika. Men mye enklere enn å reise til fremmede land og fjerne himmelstrøk, er det å bli kjent med Ole Brumm og vennene hans gjennom bøkene.Den første boken om Ole Brumm utkom i 1926. Siden den gang har han vært en Verdensberømt Bjørn.

Bestevennene Ole Brumm og Nasse Nøff er avbildet på innsiden av denne rosa innfatningen i acetatplastikk med innfelte gummidetaljer og en dyp, avrundet front. Innfatningen veier lite og tåler mye, og siden den sitter godt på hodet passer den ekstra bra for barnehagebarn.

og ser utover havet…Plutselig snur Nasse seg. rundt, ser inn i øynene til Brumm, og begynner.

RELATERTE BØKER