Lykketyvene

Lykketyvene - Torkil Berge, Arne Repål | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Berge, Arne Repål
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Lykketyvene.pdf
ISBN
7145962978220

BESKRIVELSE

Depressive lidelser er tyver som tar lykken fra mennesker. De stjeler selvtillit, energi og livslyst. Depresjon er å miste evnen til å være glad. Men depresjon er også å miste evnen til å føle sorg. Selvbildet angripes på en nådeløs måte. Depresjon er mørke dager og endeløse netter. I de siste årene er det utviklet mye god kunnskap om hvordan depresjon kan overkommes. "Lykketyvene" er skrevet for alle dem som søker slik kunnskap - de som har perioder med depresjon, venner og pårørende, fagfolk og behandlere. Forfatterne er spesialister i klinisk psykologi og har mange års erfaring fra arbeid med behandling angstlidelser.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Lykketyvene hvordan overkomme depresjon. Torkil Berge; Arne Repål.

Dette er en viktig påminnelse, med minst tre poenger. For det første sier det noe om relasjonenes betydning for både lykkelighet og ulykkelighet. Lykketyvene hvordan overkomme depresjon.

RELATERTE BØKER